Startpagina.

Koitrip november 2003
25 oktober
26 oktober
26 oktober(2)
27 oktober
28 oktober
29 oktober
30 oktober
30 oktober(2)
31 oktober
Sfeerfoto's
 

De geheimen van de koihunt.


26 oktober 2003.

  04.00u klaarwakker lig ik te woelen in bed; de jetlag heeft zijn intrede gemaakt. Men had ons er voor gewaarschuwd maar dat het zo erg was hadden we niet verwacht. Geen nood er is nog werk tedoen en de laptop wordt boven gehaald om onze foto's van de afgelopen dag op internetformaat te brengen.

Kaneko :
Na een lekker ontbijt verlaten we klokslag 8.30u het hotel. Onze eerste stopplaats van de dag is Kaneko. Wij zijn niet van plan om lang te blijven en kijken vlug even naar de stocks. Er zitten momenteel niet echt vissen bij die ons kunnen bekoren. Hier komen we in de loop van de week nog een keer kijken. Meer info over Kaneko : Klik hierNagashima :
De volgende stopplaats is Nagashima. Ook hier waren we niet op het juiste moment want de vissen welke in de bakken zaten waren van mindere kwaliteit. Dan maar snel door naar Marusho. Ook hier zullen we de komende week nog eens terugkomen opzoek naar mooie koi en we vervolgen onze weg naar Yagenji.


Yagenji :
Een schot in de roos; werkelijk honderden prachtige drie- en vierjarige vissen in de bakken. Download even het filmpje om te zien wat we bedoelen. Hier zijn woorden overbodig. Klik hier om een filmpje van Yagenji koi te downloaden. Yagenji is vooral gespecialiseerd in Shiro Utsuri en Kohaku maar uiteraard heeft deze kweker ook nog andere variŽteiten in zijn stockeervaten zwemmen.
Ga naar het vervolg van 26 oktober 2003

www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help