Startpagina.

Koitrip oktober 2004
Maandag 11 oktober
Dinsdag 12 oktober
Woensdag 13 oktober
Donderdag 14 oktober
Vrijdag 15 oktober
Maandag 18 oktober
Dinsdag 19 oktober
Woensdag 20 oktober
Donderdag 21 oktober

 

De vijverspecialisten in Japan.


Woensdag 20 oktober

 Vandaag zijn Luc, Kees en Robert vertrokken en reis ik samen met Hans Spies door de Yamakoshi-regio. Aangezien Hans voor zijn winkels vele vissen uit de groothandel kan halen moeten we enkel opzoek gaan naar speciale koi.

Shinoda
Nadat wel even bij Masaki en Tanaka gestopt zijn om hun stocks te bekijken kunnen we bij Shinoda enkele mooie Doitsu Sanke en Kikisui aankopen. Na deze succesvolle aankopen spoeden we ons naar Kawakami. Wederom kunnen we enkele mooie driejarige vissen kopen.


Na de middag is onze eerste en tevens laatste stopplaats Iwashita. Hier kopen we een uiterst zeldzame Hi Kumonruyu. De rest van de namiddag blijven we bij Iwashita thee drinken omdat het door het zeer slechte weer moeilijk werken is.

Met Iwashita praten we wat over zijn farm en de manier waarop hij zaken doet. Iwashita kweekt namelijk zelf geen koi maar koopt bij alle kwekers één-, twee-, driejarige of nog oudere koi om ze te laten ontwikkelen op zijn mudponds om ze later terug te verkopen.

Uiteraard worden er veel meer koi aangekocht dan op deze site vermeld. Om de volledige collectie aangekochte vissen te zien dan kan dat op de site's van de vijverspecialisten. De vijf buttons bovenaan deze bladzijde.

Morgen zetten wij onze zoektocht naar mooie en betaalbare koi verder.www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help