Startpagina.

Koitrip oktober 2004
Maandag 11 oktober
Dinsdag 12 oktober
Woensdag 13 oktober
Donderdag 14 oktober
Vrijdag 15 oktober
Maandag 18 oktober
Dinsdag 19 oktober
Woensdag 20 oktober
Donderdag 21 oktober

 

De vijverspecialisten in Japan.


Dinsdag 19 oktober

 Vandaag beginnen we onze dag bij Suzuki; opzoek naar driejarige Showa's. De kwaliteit van de driejarige vissen viel wat tegen maar Kees kon toevallig de hand leggen op een mooie partij tweejarigen.

Ishihara
Vorige week hadden we bij Ishihara nog mooie driejarige Showa's gezien en die gingen we eens toetsen aan deze van Suzuki. Ze zijn wel wat duurder maar de kwaliteit is dan ook veel beter en Hans besluit er toch enkele te kopen. Onze volgende halte is Maruju. Hier kan Hans een paar zeer mooie Kohaku's aankopen. Aangezien Iwashita naast Maruju woont nemen we daar ook nog snel even een kijkje.


Na de middag is onze eerste stopplaats Miyatora, Robert slaagt erin een Tancho van 80cm te kopen. Wederom gaat er een super vis naar Geleen. Liefhebbers van zeer mooie vissen mogen de opendag van 7 november reeds in hun agenda schrijven.

Na Miyatora rijden we langs bij Marusaka maar buiten enkele midorigoi zitten er weinig mooie vissen waardoor we snel doorrijden naar onze laatste stopplaats van de dag; Hirashin. Hier weet Kees na sterk onderhandelen 5 donkerbruine Chagoi en een super Kikokuryu te kopen.

Uiteraard worden er veel meer koi aangekocht dan op deze site vermeld. Om de volledige collectie aangekochte vissen te zien dan kan dat op de site's van de vijverspecialisten. De vijf buttons bovenaan deze bladzijde.

Morgen zetten wij onze zoektocht naar mooie en betaalbare koi verder.

www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help