Startpagina.

Koitrip oktober 2004
Maandag 11 oktober
Dinsdag 12 oktober
Woensdag 13 oktober
Donderdag 14 oktober
Vrijdag 15 oktober
Maandag 18 oktober
Dinsdag 19 oktober
Woensdag 20 oktober
Donderdag 21 oktober

 

De vijverspecialisten in Japan.


Vrijdag 15 oktober

 Door de enorme regenval van de afgelopen nacht is het Marudoh vorlopig niet gelukt zijn vissen binnen te halen. Daarom starten we onze dag bij Yamazaki. Echter Yamazaki zit ergens in de bergen een mudpond leeg te maken waardoor we geen zaken kunnen doen.

Aoki
Onze volgende halte is Aoki, een kweker die altijd wel een aantal zeer speciale vissen heeft zitten. Zo ook nu weer. Echter zijn vraagprijs is veel te hoog en we besluiten dan ook deze vissen niet te kopen. Voor enkele Hajiro en Shiro Utsuri kunnen we wel een mooie prijs bedingen en deze worden dan ook door Kees en Alex aangekocht.


Van Aoki rijden we verder naar Oofuchi. Met deze kweker is het altijd leuk zakendoen omdat de prijs/kwaliteit verhouding hier altijd zeer goed zit. Alex weet na wat onderhandelen een Kohaku en Kujaku te kopen.

Aangezien we bij Marudoh geen zaken kunnen doen omdat zijn vijfjarige vissen nog niet zijn afgevangen, besluiten maar een top Kohaku van drie jaar te zoeken bij Sakai. De top driejarige vissen zijn trouwens bijna even groot als de vijfjarige van Marudoh. Vele Kohaku's worden vergeleken en gekeurd en na stevig onderhandelen gaat er een absoluut topexemplaar van 70cm figuurlijk over de toonbank. Deze Kohaku is zonder concurrentie de mooiste vis die we deze week hebben kunnen kopen.

Uiteraard worden er veel meer koi aangekocht dan op deze site vermeld. Om de volledige collectie aangekochte vissen te zien dan kan dat op de site's van de vijverspecialisten. De vijf buttons bovenaan deze bladzijde. Morgen zetten wij onze zoektocht naar mooie en betaalbare koi verder.

www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help