Startpagina.

Koitrip oktober 2004
Maandag 11 oktober
Dinsdag 12 oktober
Woensdag 13 oktober
Donderdag 14 oktober
Vrijdag 15 oktober
Maandag 18 oktober
Dinsdag 19 oktober
Woensdag 20 oktober
Donderdag 21 oktober

 

De vijverspecialisten in Japan.


Donderdag 14 oktober

 Gisteren konden we bij Iwashita niet alle aankopen doen omwille van de invallende duisternis en daarom besluiten we daar vandaag van start te gaan. Alex en Kees slagen erin om een grote hoeveelheid topkwaliteit koi aan te kopen.

Masaki
Na de succesvolle aankopen bij Iwashita spoeden we ons naar Masaki. Deze kweker heeft nog niet zoveel koi binnengehaald maar heeft wel een enorme hoeveelheid prachtige Shiro Utsuri. Na lang en moeilijk onderhandelen slaagt Alex erin om twee prachtige Shiro's aan te kopen.


De volgende kweker op de lijst is Fuji Oomo. Fuji Oomo kweekt vooral Showa. Alex laat twee prachtige maar totaal verschillende Showa's bowlen. Na wat onderhandelen kan de deal rond gemaakt worden en weer twee prachtige koi komen richting Heist o/d Berg.

Het is weerom een donkere dag waardoor we besluiten om het om 16.00u voor bekeken te houden. Onderweg naar het hotel springen we nog even bij Marudoh binnen. Deze kweker heeft zijn vijfjarige Gosanke naarwaar we opzoek zijn nog niet binnengehaald. We zijn een beetje aangeslagen omdat deze vissen nog niet uit de mudpond zijn. Marudoh die een beetje verveeld zit met het feit dat hij deze vissen niet kan aanbieden stelt voor om samen met hem morgen of overmorgen deze vissen uit de mudpond te halen. Deze unieke kans laten we niet aan ons voorbij gaan en aanvaarden deze uitnodiging dan ook graag.

Uiteraard worden er veel meer koi aangekocht dan op deze site vermeld. Om de volledige collectie aangekochte vissen te zien dan kan dat op de site's van de vijverspecialisten. De vijf buttons bovenaan deze bladzijde. Morgen zetten wij onze zoektocht naar mooie en betaalbare koi verder.

www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help