Startpagina.

Koitrip oktober 2004
Maandag 11 oktober
Dinsdag 12 oktober
Woensdag 13 oktober
Donderdag 14 oktober
Vrijdag 15 oktober
Maandag 18 oktober
Dinsdag 19 oktober
Woensdag 20 oktober
Donderdag 21 oktober

 

De vijverspecialisten in Japan.


Woensdag 13 oktober

 Op deze grijze regenachtige dag beginnen we bij Miyatora. Bij deze kweker zijn we vooral opzoek naar driejarige koi. We slagen erin flink wat koi te kopen. Onder andere Showa, Ginrin Showa, Sanke en een sublieme Aka Matsuba. Onze volgende afspraak is Toshio Sakai.

Sakai
Hier gaan we opzoek naar vier- en vijfjarige Sanke en Kohaku. Normaal gezien is Sakai voornamelijk een Gosanke kweker maar er zwemmen ook verschillende mooie Shiro Utsuri in de vijvers. Robert koopt hier een Kohaku. Alex heeft interesse in enkele Shiro Utsuri maar deze vissen bezitten nog niet de gekende Sakai kwaliteit maar al wel de Sakai prijs. Er wordt dan ook wijzelijk besloten deze vissen terug te zetten.


Na de middag beginnen we bij Maruju, waar er verschillende Tancho Kohaku, Tancho Sanke en Tancho Goshiki worden gekocht. We waren echt onder de indruk van de hoeveelheid aangeboden Tancho. Echt adembenemend om 300 Tancho's in één vijver te zien. Kees zorgt er dan ook voor dat er een tiental richting Breda komen.

De laatste stopplaats van de dag is Iwashita. Persoonlijk mijn favoriete kweker. Deze kweker heeft altijd wel enkele koi in de vijvers die je nergens anders vindt maar hij is vooral gespecialiseerd in Asagi.

Morgen zetten wij onze zoektocht naar mooie en betaalbare koi verder.www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help