Startpagina.

Hollandkoishow - Arcen - NVN

Arcen 2004(deel1)
Arcen 2004(deel2)
Overzicht koishow's en beurzen

 

 

Verslag Arcen 2004 - NVN.


De wedstrijd.

  Vol verwachting keken de liefhebbers uit naar de confrontatie tussen Ed Aremia(reeds 4 maal winnaar in Arcen) en Luc Van Aalboom van POJK welke dit jaar over een top kohaku beschikt en reeds Mature Champion werd in Duitsland en Grand Champion op de show van Koi2000. Ja hoor ook hier was de kohaku weer in topvorm en kon hij de titel van Grand Champion veroveren. Werkelijk een unieke kohaku die door de kennis van zijn eigenaar tot ongeėvenaarde prestaties in staat is.

Dit jaar hadden de vijverspecialisten geen vissen in de wedstrijd maar uit liefde voor de koi besloten zij om twee speciale prijzen toe te kennen. De eerste speciale prijs voor een goshiki size 4 leverde de eigenaar een voederautomaat op en de tweede speciale prijs; een goromo size 5 een luchtpomp.
De Grand Champion.

Dit jaar was er een stortvloed aan prijzen maar de belangrijkste prijs is deze voor de vrijwilligers die weer bergen werk verzetten. Ook langs deze weg bedankt want u was weer fantastisch.www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home  Adverteren  Info  Gebruiksvoorwaarden  Advisor  Help