Startpagina.
Nieuwsartikelen
Home
Overzicht nieuwsartikelen



Hoog bezoek uit Japan.
Bezoek vanuit Japan.
Op 18 april kregen De Hofleverancier en Aqua-Hobby bezoek van twee Japanse dames. Mrs Kamihata, President of Kamihata fish industri group en Mrs Asahina, verantwoordelijk voor de export van Hikari internationaal. Zij werden deskundig rondgeleid door Dhr. Maurits van de Pol Sales manager bij Aquadistri B.V. . De vrouwen kwamen ter plaatse eens polshoogte nemen. Zij waren sterk onder de indruk van beide speciaalzaken en verklaarden zoiets in Japan nog niet te hebben tegengekomen.

Zoals de 'echte' Japanners haalden zij ook regelmatig het fototoestel boven om bepaalde dingen op de gevoelige plaat vast te leggen. Zij waren vooral onder de indruk van de Ultrasieve. Deze werd dan ook grondig bestudeerd. Ook de koipaspoorten konden op heel wat aandacht rekenen.



Op de eerste foto is de dame links; naast Guido van Aqua-Hobby, Mrs Kamihata, zij is President of Kamihata fish industri group; de jonge dame is Mrs Asahina, verantwoordelijk voor de export van Hikari internationaal en de heer uiterst rechts is Dhr. Maurits van de Pol Sales manager bij Aquadistri B.V.









www.dekoi.info - Instellen als startpagina.

Home     Adverteren     Info     Gebruiksvoorwaarden     Advisor     Help

Copyright © dekoi & devijver.info.   Designed by Advisor Internet Solutions